Wat zijn de overeenkomsten tussen de werkvloer en ontsnappen uit de Escaperoom?

Onder tijdsdruk met jouw team allerlei vraagstukken oplossen, wat betekent dat voor de onderlinge verstandhouding, de samenwerking? Welke rolverdeling passen jullie toe? Wie neemt de leiding? Wie is een kei in het oplossen van de puzzels?

Goed beschouwd heb je elkaar net zo hard nodig tijdens het ontrafelen van de raadsels in de Escaperoom, als op de werkvloer.

Als team werk je samen naar een bepaald doel, dienst of product, in de Escaperoom naar de ontsnapping.

Teamontwikkeling

“Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is”, luidt een bekend spreekwoord. En dat klopt, want door opvoeding, ervaring, achtergrond, normen en waarden heeft elk mens een eigen gedrags-en communicatiestijl ontwikkeld. Dat zie je ook terug op de werkvloer, in het team. Elke medewerker heeft zo zijn/haar eigen specifieke kenmerken. Daardoor klikt het ook met de ene collega beter dan met de ander. En toch zul je elke dag met al de collega’s uit jouw team moeten samenwerken.

Tijdens de training “Samen Werken” leer je elkaars specifieke gedragsstijl kennen, welke kwaliteiten en ontwikkelpunten jijzelf en jouw collega’s hebben, hoe je die kwaliteiten effectiever in kunt zetten en de onderlinge communicatie verbetert. Kortom hoe je als team nog prettiger en effectiever communiceert en samen werkt.

Hoe werkt het?

Naast de theorie, waarin we met interactieve werkvormen aan de slag gaan, gaat het team de uitdaging van de Escaperoom aan. Lukt het om zodanig samen te werken dat de ontsnapping het resultaat is? En als het niet lukt, wat is daar de reden van? De trainer observeert de samenwerking in de Escaperoom en bespreekt wat de deelnemers hebben ervaren, wat zij gezien hebben en hoe dit al dan niet toe te passen op de werkvloer.

Mogelijkheden

De training “Samen Werken” wordt als workshop en als training aangeboden voor groepen tot maximaal 20 personen.

De workshop duurt 3 uur, afhankelijk van de voorkeur, in de ochtend, middag of avond. (incl. koffie, thee).

De training start om 10.00 uur en duurt tot 16.30 uur. (incl.  koffie, thee en lunch).

De training/workshop vindt plaats op een sfeervolle locatie op loopafstand van de Escaperoom071. Desgewenst regelen wij ook de lunch na de workshop of een borrel en/of diner na de training.

Voor grotere groepen, vanaf 20 personen, bieden wij de mogelijkheid de training/ workshop en het escapen op locatie te organiseren. Kortom, er is veel mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden die het best bij jouw team/bedrijf passen.

Investering

  • 3 uur
  • 4 tot 7 personen *
  • Workshop “Samen Werken
  • 1 uur Escapen
  • Nabespreking
  • Koffie, Thee
  • Hand-out
  • Vanaf € 675,- excl. BTW

*meer personen mogelijk, vraag naar de mogelijkheden