Offline netwerken

Netwerken, de ene ondernemer vindt het geweldig en de ander ziet er als een berg tegenop. Behoor jij ook tot de laatste groep? Dan ben je niet de enige……

Een goed, betrouwbaar netwerk is essentieel voor jouw bedrijf. Dat weet je ook wel, alleen hoe bouw je nu een goed netwerk op? Waar begin je, wie ‘moet’ je kennen, hoe en wanneer spreek je iemand aan en welk netwerk past bij jou?

Netwerken is geen wedstrijd in visitekaartjes verzamelen. Of een drankje drinken en een bitterbal prikken. Het gaat om persoonlijk contact, vertrouwen en gunnen. Een goed persoonlijk gesprek heeft veel meer impact dan een LinkedIn of Facebook contact.

Netwerken is leuk! Nieuwe contacten leggen, collega-ondernemers leren kennen, kennis op doen, zodat je niet dat ‘bekende wiel’ opnieuw hoeft uit te vinden.

Wil jij ook weten hoe je netwerken echt doeltreffend maakt? Schrijf je dan in voor deze workshop.

Voor ondernemers:

  • die beseffen hoe belangrijk een goed netwerk is
  • die willen leren hoe je een goed en betrouwbaar netwerk opbouwt
  • die moeiteloos kort en bondig antwoord willen geven op de vraag “WAT DOE JIJ”? omdat ze verschillende pitches op zak hebben
  • die netwerken als onderdeel van het ondernemerschap zien

Data :  
16 april 2024  van 13.30 tot 17.00 uur

Investering:   € 115,- excl. 21% btw
Locatie: Regio Leiden

Schrijf je dan hier in voor deze workshop. In een dagdeel krijg je voldoende tools om effectief, zelfverzekerd en met plezier te bouwen aan een goed netwerk.